Polarion

Polarion produserer lyskastere og hodelykter av svært god kvalitet. De har spesialisert seg i å skape LED-systemer med høy lysstyrke og høy presisjon. Firmaet har vunnet flere ulike utmerkelser i løpet av de siste årene, og er ISO 9001 Sertifisert. Polarion har et mål for øye: Å skape de beste lysene i verden.

En av de mest populære kolleksjonene deres med hodelykter går under navnet Fenix. Disse er sterke og rimelige hodelykter som kan brukes til både jogging, sykling, teltturer, fisking og andre sportslige aktiviteter.  Når solen går ned, men du fortsatt ønsker å være aktiv, er Fenix- lampene den perfekte løsning. Disse hodelyktene er tilgjengelige i ulike størrelser og styrker. HL10 er den perfekte modellen til å jogge, og HP25 er en kraftig lampe som er perfekt til turer i vanskelig landskap. Om du er en friluftsentusiast og ønsker å ha hendene fri til å klatre, løpe eller sykle så passer denne kolleksjonen perfekt.

Firmaet utvikler også produkter og systemer til profesjonelle. F.eks. politi og letemannskaper som trenger kraftige lykter når de jobber på nettene, eller under uoversiktlige forhold. En av favorittene blant letemannskaper er PH50 50 Watt HID, denne lykten er en av de sterkeste og enkleste som finnes på markedet.

Disse kraftigste modellene kalles PH Helios og har lånt navnet sitt fra den greske solguden, som er kjent for sin styrke og intensitet. Navnet blir underbygget av det faktum at lampen har en High Intensity Discharge (HID) -pære som gir hele 5000 lumen av blendende hvitt lys, i en nokså liten og portabel pakke.

På tross av at denne modellen tilbyr såpass overlegen ytelse og styrke, er den også en av de lettere modellene på markedet. Noe som passer perfekt til letemannskaper og andre som trenger sterkt lys over lange avstander.

Samtidig er HID- pærer kjent for å være svært slitesterke og for å sjeldent gå i stykker. Nemlig tåler de mekaniske sjokk og vibrasjoner svært godt, noe som underbygger dens status som det perfekte verktøy i ulendt terreng.

I tillegg er de svært energieffektive og du kan forvente over 2000 timer med lys. Det er også svært enkelt å bytte ut batteriene. Du kan enkelt se statusen på batteriene på en indikator som er bygget inn i lykten, på undersiden.

Denne typen lykter har blitt, og blir, brukt for å kontrollere og undersøke store områder med dårlig belysning. De brukes også for å identifisere personer på avstand og når biler skal undersøkes ved sjekkpunkter. De brukes ofte av politibetjenter og militære ved grensekontroll og andre maritime operasjoner. Politiet er også blitt glad i disse produktene, siden de muliggjør det å jakte på mistenkte på kvelds- og nattestid.

Disse lyktene er også et svært populært verktøy blant letemannskaper og jakt-entusiaster. Samtidig er det viktig å understreke at disse lyktene også kan brukes av friluftsentusiaster som ønsker å være aktive i områder med dårlig belysning, eller på kveldstid, og ikke bare i det profesjonelle markedet. Polarion har sitt hovedkvarter i Sør-Korea og deres lamper brukes også på den famøse grenseovergangen til Nord-Korea.

Alle produkter som selges fra dette selskapet kommer med en fem år lang garanti hva angår defekter på materialer og produksjonsfeil.

Hodelyktene fra dette selskapet tåler å være under opptil fem meter med vann, men i tillegg produserer også selskapet egne hodelykter til bruk under vann av dykkere osv. Deres fokus ligger hovedsakelig på å skape best mulig ytelse, i minst mulig pakning. Dette har gjort selskapet svært populære blant både friluftsentusiaster og profesjonelle aktører som ønsker best mulig ytelse for pengene. Bl.a. har de flere store kontrakter med statlige aktører i både hjemland og utland, noe som underbygger profesjonaliteten og tillitsverdigheten til selskapet.

 

Privacy Policy